Nieuws

Straks eerste ondergrondse afvalcontainer

Burgemeester Peter Roose (Veurne Plus) bevestigt dat het College van Burgemeester en Schepenen een bestek heeft goedgekeurd om een ondergrondse afvalcontainer te plaatsen op de Kaaiplaats.

26/07/2018

Méér dan 55.000 overnachtingen in 2017

Het verblijfstoerisme in de stad Veurne neemt jaarlijks stevig toe. Dit bewijst de aantrekkelijkheid van het huidig evenementenaanbod van de stad en de aanwezige verblijfsaccommodatie voor de toerist.

30/06/2018

Stevige financiële injectie voor het Bakkerijmuseum

"De financiële injectie vanuit de stad Veurne biedt nieuwe mogelijkheden aan de beherende vzw om het Bakkerijmuseum grondig uit te breiden en aan te passen aan de nieuwe kwaliteitsnormen zodat ook de toekomst van de werking van het regionaal museum is verzekerd" leidt schepen van Toerisme Celine Mouton in.

01/06/2018

Opening van het kayakpolo clubhuis

In aanwezigheid van de West-Vlaamse deputé van Sport, Carl Vereecke, en alle leden van de Westhoek Kayakpolo Veurne (WKV) werd het nieuwe clubhuis ingehuldigd dat stand kwam op basis van een nieuwe vorm van publiek-private samenwerking" leidt schepen van Sport, Pascal Sticker (Veurne Plus) in.

12/05/2018

Verder vergroenen van het Sportpark

"Het College van Burgemeester en Schepenen heeft groen licht gegeven om het sportpark verder te vergroenen in samenwerking met het Regionaal Landschap" leidt burgemeester Peter Roose (Veurne Plus) in.

05/03/2018

Pagina's