Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Hulp bij het onderhoud van uw grafmonument ?

Burgemeester Peter Roose (Veurne Plus) kondigt tevreden aan dat een nieuwe dienstverlening wordt aangeboden aan erfgenamen van een overledene om een grafmonument op een Veurnse begraafplaats netjes te houden.  

01/11/2020

"Het activeren van werkzoekenden is een belangrijke opdracht voor de stad" meent burgemeester Peter Roose (Veurne Plus), "in het bijzonder wanneer wij dit kunnen combineren met een uitbreiding van de stedelijke dienstverlening."

In samenwerking met de VDAB en de DVV Westhoek, zullen wijkwerkers (voormalige PWA-werknemers) ingezet worden om op vraag van erfgenamen van een overledene het grafmonument te onderhouden.

Hoe kan je op die nieuwe dienstverlening een beroep doen ?

Je contacteert Fabienne Bertens van DVV Wijkwerken Westhoek. Zij helpt u graag verder bij het beantwoorden van uw vragen, het registreren als gebruiker,  … U kan Fabienne bereiken op het telefoonnummer 058 29 60 24.

Wat kost mij deze dienstverlening ?

Het stadsbestuur zorgt voor het poetsmateriaal, de wijkwerker voert het klusje uit gedurende maximaal één uur. Dit kan bestaan uit het verwijderen van onkruid, het poetsen van het grafmonument zelf of het verwijderen van verwelkte bloemen of planten. De dienstverlening kost 7,45 euro per uur en de factuur wordt opgestuurd.