Nieuws

Lokale steun voor energierenovaties aan woningen

"In het kader van het Europees Leader project "Energieke Dorpen" stelde het College van Burgemeester en Schepenen een unieke dienstverlener aan om gratis energieprestatiecertificaten (EPC) uit te voeren" kondigt burgemeester Peter Roose (Veurne Plus) aan.

27/01/2022

Dossier jeugddorp opgestart

"De gemeenteraad keurde deze week unaniem het bestek goed voor de aanstelling van een architect voor de opmaak van een ontwerp van een nieuw jeugddorp", zegt schepen van jeugd, Jonas Bel (Veurne Plus).

16/12/2021

Rioleringswerken in Bulskamp in aantocht

"De gemeenteraad keurde het bestek goed voor de aanstelling van een aannemer om rioleringswerken uit te voeren aan één van de toegangspoorten van deelgemeente Bulskamp" : motiveert burgemeester Peter Roose (Veurne Plus).

06/12/2021

Omgevingsvergunning voor nieuwe stationsparking

"Op 3 november kreeg de NMBS een omgevingsvergunning voor de aanleg van 64 nieuwe parkeergelegenheden en 3 nieuwe overdekte fietsenstallingen", verklaart schepen van mobiliteit, Pascal Sticker (Veurne Plus).

26/11/2021

Beelden schitteren in Rijksmuseum Amsterdam

“De stad Veurne heeft twee gezichtsportretten in bruikleen gegeven aan de prestigieuze tijdelijke tentoonstelling Vergeet me niet in het Rijksmuseum Amsterdam” zegt schepen van cultuur, Jonas Bel (Veurne Plus) fier.

06/11/2021

Pagina's