Nieuws

Start herinrichting N8 in 2022

Burgemeester Peter Roose (Veurne Plus) noemt het een mijlpaal in het N8-verhaal dat de omgevingsvergunning op zak is, zodat volgend jaar de werkzaamheden kunnen starten.

29/07/2021

Vlaamse subsidies voor indoortenniscomplex

Schepen van Sport, Pascal Sticker van Veurne Plus, is bijzonder tevreden dat de derde poging om Vlaamse subsidies te ontvangen voor het bouwen van een nieuw indoortenniscomplex, deze maal positief is afgerond. 

19/07/2021

Eerste warmtenet dat volledig draait op industriële restwarmte

"Het warmtenet dat in het Suikerpark vandaag en in de toekomst aan 500 huishoudens warmte zal leveren, wordt binnenkort verbonden met het voedingsbedrijf PepsiCo dat haar restwarmte van de chipsovens ter beschikking stelt," leidt burgemeester Peter Roose (Veurne Plus) in. 

27/06/2021

Schepen Mouton eindigt haar mandaat na de zomer

Celine Mouton, schepen van de fractie Veurne Plus, beëindigt haar functie na deze zomer om professionele redenen. Zij heeft een belangrijke stempel gedrukt op het toeristische en middenstandsbeleid in de stad Veurne.

20/06/2021

Slimme fietspaden ingereden op het Suikerpark

Peter Roose, Pascal Sticker en Celine Mouton van Veurne Plus reden samen met hun collega's het nieuw fietstracé in dat het stadcentrum met de bedrijvenzones verbindt. Zo wordt voor de Veurnaars een belangrijke ‘missing link’ weggewerkt, en trekt Veurne resoluut de kaart van fietsstad.

01/06/2021

Pagina's