Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nieuwe oproep groepsaankoop gas en elektriciteit

Op 6 november 2019 wordt er een nieuwe veiling georganiseerd waar energieleveranciers hun beste bod kunnen uitbrengen.

30/09/2019

Curieus Veurne ondersteunt opnieuw de groepsaankoop voor gas en elektriciteit.

Immers méér dan 500 Veurnse huishoudens zijn vertrouwd met de groepsaankopen van de coöperatieve "Samen Sterker". Per brief of per mail worden zij verwittigd dat hun voordelig éénjarig groepstarief ten einde loopt en dat ze opnieuw moeten participeren aan de veiling.

De veiling vindt plaats op 6 november 2019. Vanaf 22 november 2019 ontvang je een persoonlijk voorstel van de winnende leverancier. Je beslist of je het aanbod aanvaardt of niet. Aanvaard je het aanbod, dan zorgen we voor een vlotte overstap.

Het groepstarief heeft meerdere voordelen : een vaste prijs gedurende de volledige looptijd, de stroom is 100 % groen, geen extra kosten voor de wijze van facturering en vanaf de eerste dag van het contract wordt de voordelige prijs per kWh en de lage vaste vergoeding aangerekend.

Wie nog nooit heeft meegedaan, vindt hier de link om deel te nemen : http://www.veurneplus.be/groepsaankoop.

Daarnaast lopen bij Samen Sterker eveneens groepsaankopen voor het aankopen en plaatsen van zonnepanelen en het aankopen en plaatsen van een fijnstoffilter op de schouw om de verbranding van hout milieuvriendelijker te maken.

Voor méér info : www.samensterkerspaart.be